Wagenpark

Alle bussen van AA koeriers hebben ingebouwde GPS en kunnen altijd een real-time update geven waar de zending zich bevindt.

Ons wagenpark bestaat uit verschillende soort bestelbussen tot 4,60 meter laadlengte en een maximaal laadvermogen tot 1300 kilo. De portaalhoogtes lopen op tot 2.30 meter. En we hebben auto’s beschikbaar met laadkleppen tot 750 kilo laadvermogen.

Onze extra lange L5 Crafter kan zes europallets of vier blokpallets vervoeren met een totaal gewicht van 1250 kilo. Ook is er een bakwagen met laadklep beschikbaar die 8 europallets kan vervoeren met een totaal gewicht van 1000 kilo.

Specificaties wagenpark

Momenteel, 2023, heeft AA koeriers de beschikking over het volgende wagenpark:

  • Peugeot Expert  

Laadhoogte 1220mm; Laadlengte 2512mm; Laadvermogen tot 1300 kilo.

  • Honda Jazz

Voor kleinere pakketten zeer handig in binnensteden.

  • Volkswagen Crafter

Laadhoogte van 1830mm, ruimte voor 6 europallets of 4 blokpallets; Laadlengte 4600mm; Laadvermogen tot 1250 kilo.

  • Drie bakwagens met laadklep

Laadvermogens tot 1200 kilo en portaalhoogtes tot 2300mm en laadlengtes tot 4200mm. Laadkleppen hebben tot 750 kilo laadvermogen.250

Kunnen wij u verder helpen?

Stel uw vraag en wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op

Met ons huidige wagenpark is AA koeriers in staat om snel en adequaat iedere middelgrote bezorgklus uit te voeren. De zes verschillende wagens kunnen flexibel worden ingezet en zijn klein en wendbaar genoeg om veel verschillende bestemmingen te bereiken. We hebben ontheffing om uw zending middenin een milieuzone te bezorgen en onze gemotiveerde en ervaren chauffeurs doen graag een stapje extra om te zorgen dat de vracht op tijd en zonder problemen op de plaats van bestemming komt.

×

Whatsapp chat met AA Koeriers

× Hoe kunnen wij u helpen?