Wie zijn wij

AA Koeriers is een familiebedrijf dat van vader op zoon is overgegaan. In de afgelopen decennia is ons bedrijf uitgegroeid van een kleine bestelbus naar een wagenpark van (nu) zes bestelbussen.

De bestelbussen in ons wagenpark hebben vaak een lage uitstootnorm, waardoor ze ook in het centrum van plaatsen in het binnen- en buitenland mogen komen. Het centrum van menig grote stad is immers door allerhande milieuwetgeving niet meer toegankelijk voor vervuilend verkeer, maar daar hebben wij goed op geanticipeerd.

We kunnen wel zeggen dat een schoon wagenpark ons visitekaartje is

Specialisme

Een van onze specialismen is het vervoeren van regelkasten en schakelkasten met een maximale breedte van 1.70 m. en een maximale hoogte van 2.30 m. Wij hebben voor het transport van deze besturingskasten diverse kluizenkarren in ons bezit. We hebben echt een naam opgebouwd met het vervoer van deze kasten, waardoor we zelfs opdrachtgevers buiten onze regio hebben die van dit specialisme gebruik maken. Want ons werkgebied is vrij groot.

Kunnen wij u verder helpen?

Stel uw vraag en wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op

Opdrachtgevers

Maar natuurlijk hebben we ook andere opdrachtgevers. We rijden niet alleen voor bedrijven, maar ook voor instellingen en stichtingen. Er zijn bedrijven die al meer dan 25 jaar tevreden klant van AA koeriers zijn. We zijn gewend zeer gevarieerd werk te doen en doen dat volgens een heldere werkwijze.

Onze toegewijde en gediplomeerde chauffeurs zijn gewend zeer gevarieerd werk te doen.

×

Whatsapp chat met AA Koeriers

× Hoe kunnen wij u helpen?